Bereidingswijze

Snijd het fruit in stukken en schik in een ovenschotel.
Meng de ingrediënten voor de crumble met de hand tot een kruimelige massa.
Leg een flinke laag crumble op het fruit,
en zet de schaal gedurende ongeveer 30 minuten in een oven van 180 graden.

Serveertips

Serveer lauwwarm of koud met het roomijs.

Bron

Smulweb | solo.be

Crumble van appel en peer

Expertise: 2/5
30 minuten
Geschikt voor 4 personen
Ingrediënten
2 appels
2 peren
roomijs

Voor de crumble:
220 g bloem
115 g boter
110 g suiker
een beetje kaneelpoeder (max. 1 koffielepel)
Ben jij ook zo’n appelfan? Heb je het recept voor de lekkerste appeltaart? Of appeltjes uit de oven zoals oma ze altijd maakte? Deel je recept dan met alle appelfans in Nederland en vul hieronder de gevraagde gegevens in. Onze appelwizards beoordelen dan je recept en zodra je op onze website komt krijg je een berichtje! We kunnen niet wachten op jouw lekkerste appelrecept te proeven…Jum!
 
 
 
Beveiligingsvraag: Elf + 13 =