ONZE OOGAPPELTJES

In onze familieboomgaard groeien de lekkerste zoete rode en friszuur groene appels. Hun uitbundige kleur en smaak danken ze aan de zon, die de hele zomer op hun bol schijnt. Als ze op hun lekkerst zijn plukken wij ze van de bomen. Daarna snijden we ze in sappige partjes en verpakken ze tot Oogappeltjes. Zodat jij altijd en overal kunt genieten van een lekkere appel.  

ONZE SMAKEN

Onze Oogappeltjes worden in twee smaken verkocht. De groene verpakking is voor wanneer je trek hebt in een frisse en zacht zure smaak. Hou jij meer van zoet en sappig? Kies dan voor de rode verpakking. Ben je in een avontuurlijke bui? Kies dan beide smaken en mix ze door elkaar. Met iedere hap een andere smaak! 
 

ONZE BOOMGAARD

In de lente is onze appelboomgaard een wit-roze bloesemfestijn, in het najaar kleurt hij dieprood van de rijpe vruchten. De natuur laat onze bomen groeien en bloeien. Wij helpen de natuur een handje door takken weg te snoeien en appels van mindere kwaliteit er tussenuit te halen. Zo krijgen de beste appels de meeste zonuren en dus de meeste smaak en vitamines.

ONZE LIEFDE VOOR NATUUR

Appelbomen zijn puur natuur en zo gaan wij ook met ze om. Schadelijke insecten bestrijden we met nuttige insecten. Bij droogte geven we de bomen water en soms wat extra voeding. De warme zon en de vruchtbare kleigrond doen de rest. Zo mooi kan het zijn. Onze verpakkingslijn wordt helemaal gepowered door zonnepanelen. En de verpakking? Die is van recyclebaar materiaal.